Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
WMF düdüklü tencerede pişirme süreleri, pişirilecek yemeğe göre değişiklik göstermektedir. Örneğin:
- Kuru fasulye: Islatılmışsa 20-25 dakika, ıslatılmamışsa 40-50 dakika 5.
- Nohut: Islatılmışsa 30-35 dakika, ıslatılmamışsa 40-50 dakika 5.
- Mercimek çorbası: 20-25 dakika 5.
- Kuşbaşı et: 20-25 dakika 35.
- Dana eti: 40-45 dakika 5.
- Tavuk but: 15-20 dakika 5.
- Balık fileto: 5-8 dakika 4.
Doğru pişirme sürelerini belirlemek için düdüklü tencere talimatlarına göz atılması önerilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: