Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pilav çeşitleri dünya genelinde farklı kültürlerde çeşitli şekillerde hazırlanmaktadır. İşte bazı popüler pilav türleri:
- Türk Mutfağından: Tavuklu pilav, pirinç pilavı, bulgur pilavı 24.
- İran Mutfağından: Tahdig, Acem pilavı 3.
- Hindistan Mutfağından: Biryani, Keşmir pilavı 3.
- İtalyan Mutfağından: Risotto, kinoa pilavı 2.
- Japon Mutfağından: Sushi pilavı (shari) 1.
- İspanyol Mutfağından: Paella, sebzeli pilav 13.
- Orta Doğu Mutfağından: Maqluba 1.
- Endonezya Mutfağından: Nasi goreng 1.
- Çin Mutfağından: Kızarmış pilav (fried rice) 1.
- Kore Mutfağından: Bibimbap 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: