Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Uzun makarna, genellikle 8-12 dakika arasında pişirilir 35. Pişirme süresi, makarnanın türüne ve paket üzerindeki talimatlara göre değişebilir 5.
Püf noktaları:
- Makarnayı haşladıktan sonra suyundan bir bardak ayırarak sosu açmak için kullanmak, sosun makarnaya daha iyi yapışmasını sağlar 1.
- Salçanın çiğ kokusunun gitmesi ve daha lezzetli bir sos elde etmek için, salçayı düşük ateşte birkaç dakika kavurmak gerekir 1.
- Baharatları sosa son aşamada eklemek, aromasını daha güçlü hissetmeyi sağlar 1.
- Sosu hazırladıktan sonra makarnayı sosla birlikte bir süre pişirmek, sosun makarna ile bütünleşmesini sağlar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: