Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Turşunun dondurulması için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Turşuyu iyice yıkayın ve kurulayın 25.
- Turşuyu dilimlere, çubuklara veya küplere ayırın 25.
- Parşömen kağıdıyla kaplı bir fırın tepsisine veya dondurucuya dayanıklı bir kaba yerleştirin 25.
- 2 saat veya donup katılaşana kadar dondurun 2.
- Dondurulmuş turşuyu dondurucuda güvenli bir torbaya veya kaba aktarın 2.
- Torbayı veya kabı kapatın ve dondurucuda 6 aya kadar saklayın 2.
Dondurulmuş turşuyu kullanmak için, buzdolabında bir gece veya oda sıcaklığında birkaç saat çözdürülmesi gerekmektedir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: