Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Fuerte 13. -4 dereceye kadar dayanabilen, anason kokulu bir tür 13.
- Bacon 13. -5 dereceye kadar dayanıklı, kasım ile ocak aylarında hasat edilen bir tür 13.
- Ettinger 13. İsrail menşeli, -6 dereceye kadar dayanabilen bir tür 13.
- Zutano 13. İnce ve pürüzsüz dış yüzeye sahip, ağustos ile eylül aylarında hasat edilen bir tür 13.
- Hass 13. Dış yüzeyi sert ve pütürlü, -1 dereceye kadar dayanıklı bir tür 13.
- Wurtz 13. Yarı bodur ve yayılarak büyüyen bir tür 13.
- Pinkerton 13. Meyve eti oranı yüksek, yapraklarında anason kokusu taşımayan bir tür 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: