Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tekelerde hangi içkilerin içildiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, yaygın olarak tüketilen bazı içki türleri şunlardır:
- Bira 14. Temel maddesi buğday olan ve düşük alkol oranına sahip bir içecektir 4.
- Rakı 34. Yaş üzümün anason ile fermante edilmesiyle elde edilir 4.
- Şarap 14. Meyvelerin fermante edilmesiyle elde edilen, farklı renklerde olabilen bir içecektir 4.
- Şampanya 14. Beyaz şarabın farklı işlemlerden geçirilmesiyle elde edilen, pahalı bir içecektir 4.
- Viski 14. Fıçılarda dinlendirilerek elde edilen, yıllandıkça güzelleşen bir içkidir 4.
- Votka 14. Çavdar, buğday gibi tahıllardan elde edilen, su gibi berrak ve renksiz bir içkidir 4.
- Cin 4. Arpa, mısır ve çavdar tohumlarının aromalarla tatlandırılmasıyla elde edilir 4.
- Likör 4. Kokteyllerle veya sek olarak tüketilebilir 4.
- Tekila 24. Limon ve tuzla shot atılarak içilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: