• Buradasın

    Tavada taşlık kaç dakikada pişer?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A sizzling cast-iron skillet with golden-brown chicken gizzards, steam rising, surrounded by fresh herbs and sliced lemons on a rustic wooden table.
    Tavada taşlık, suyunu çekene kadar yaklaşık 20 dakika pişer 1.
    Pişirme süresi, kullanılan yöntem ve taşlığın durumuna göre değişiklik gösterebilir.
    Taşlık tavada pişirilirken şu adımlar izlenir:
    1. Taşlık yıkanır ve küçültülür, baharatlarla harmanlanır 1.
    2. Tavada yağ eritilir ve taşlıklar eklenir 1.
    3. Taşlıklar, suyunu çekene kadar kavrulur 1.
    4. Küp küp doğranmış soğan ve biberler ilave edilir 1.
    5. Pişmesine yakın domates eklenir ve yemek kapatılır 1.

    Konuyla ilgili materyaller

    Taşlik en güzel nasıl pişirilir?

    Taşlık en güzel şekilde düdüklü tencerede pişirilir. İşte taşlık pişirme tarifi: Malzemeler: - 500 gram taşlık - 2 bardak sıcak su (200 ml bardakla) - 1 çay kaşığı tuz Hazırlanışı: 1. Taşlığı yıkayıp bir kaba koyun, üzerini kapatacak kadar soğuk su ekleyin ve yarım veya bir saat dinlendirin. 2. Suyunu döküp taşlığı tekrar yıkayın ve süzün. 3. Düdüklüye taşlığı, iki bardak suyu ve tuzu koyun, malzemeyi karıştırın. 4. Düdüklüyü kapatıp ocağınızı orta ateşe ayarlayın ve taşlığı 20 dakika pişirin. 5. Süre bitiminde düdüklüden çıkarın ve dilediğiniz gibi servis edin. Ayrıca, taşlığı soğan, biber ve domatesle soteleyerek de pişirebilirsiniz.