Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sunumluk çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Servis tabakları ve tepsiler 5. Büyük porselen, seramik, cam veya ahşap tabaklar ve tepsiler, ana yemekler, mezeler ve tatlılar için kullanılır 5.
- Çerezlik ve meze tabakları 5. Küçük porselen veya cam tabaklar, çerez, zeytin, peynir gibi aperatifleri sunmak için kullanılır 5.
- Pasta ve kek servis tabakları 5. Ayaklı ve geniş yüzeyli tabaklar, pastalar, kekler ve diğer tatlıları sunmak için kullanılır 5.
- Sos ve dip sunumlukları 5. Küçük kaplar veya bölmeli tabaklar, soslar ve dipler için kullanılır 5.
- Bardak ve şişe servis aksesuarları 5. Şarap şişesi tutucuları, bardak altlıkları ve sürahiler, içeceklerin şık bir şekilde sunulmasını sağlar 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: