Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sugo yapmak için gerekli malzemeler:
- 800 gram rendelenmiş domates 2;
- 2 diş sarımsak 2;
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2;
- 1 adet doğranmış soğan 2;
- 1 çay kaşığı kuru fesleğen 2;
- 1 çay kaşığı kuru kekik 2;
- 1 çay kaşığı tuz 2;
- 1 yemek kaşığı domates salçası 2;
- bir tutam şeker 2;
- 1/4 çay kaşığı karabiber 2.
Yapılışı:
- Orta boyutlu bir tencerede zeytinyağını ısıtın 2.
- Doğranmış soğanları ekleyerek kısık ateşte kavurun 2.
- Sarımsakları ekleyip kavurmaya devam edin 2.
- Rendelenmiş domates ve domates salçasını ilave edin 2.
- Kuru fesleğen, tuz, karabiber, şeker ve kuru kekik ekleyerek karıştırın ve kaynamaya bırakın 2.
- Sos kaynamaya başladığında ateşi kısın ve tencerenin kapağını kapatın 2.
- Sos köpürene kadar 20 dakika daha pişirin 2.
- Hazırladığınız sosu pürüzsüz kıvama getirmek için blenderdan geçirebilirsiniz 2.
Sugo, genellikle pizza ve makarnaların üzerinde kullanılır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: