Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Starbucks kahvelerinin sertlik sıralaması, kullanılan kavurma profiline göre değişir. Starbucks kahveleri üç ana kavurma profilinde sunulur:
- Starbucks® Blonde Roast: Daha kısa kavurma süresi ile daha yumuşak ve hafif içimli kahveler elde edilir 2.
- Medium Roast (Orta Kavrulmuş): Dengeli ve zengin aromalara sahip kahveler sunar 2.
- Dark Roast (Koyu Kavrulmuş): Daha uzun kavurma süresi ile daha yoğun ve cesur tatlar ortaya çıkar 2.
Bazı örnekler:
- Starbucks® Italian Roast: Koyu kavrulmuş, derin ve tatlı bir lezzet sunar 2.
- Starbucks® Pike Place Roast: Orta kavrulmuş, kakao ve pralin notaları içerir 2.
En sert Starbucks kahvesi, kullanılan kahve türüne ve kavurma profiline bağlı olarak değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: