• Buradasın

    Soğuk başlangıçlar nelerdir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Soğuk başlangıçlar, ana yemekten önce sunulan ve genellikle küçük porsiyonlar halinde servis edilen yiyeceklerdir 2. İşte bazı soğuk başlangıç türleri:
    • Salatalar: Makarna salatası, patates salatası, Rus salatası, Sezar salatası, yeşil salata, ton balıklı salata gibi 1.
    • Yoğurtlu tarifler: Haydari, yoğurtlu pancar, yoğurtlu kereviz, yoğurtlu patlıcan ezmesi, yoğurtlu semizotu 1.
    • Zeytinyağlılar: Zeytinyağlı yaprak sarması, zeytinyağlı enginar dolması, pilaki, zeytinyağlı bakla 1.
    • Soğuk çorbalar: Soğuk ayran çorbası, bulgurlu semizotu çorbası, soğuk mısır çorbası, gazpacho 1.
    • Kızartmalar: Kızarmış sebzeler, minik köfteler, börekler 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    En iyi soğuk başlangıç hangisi?

    En iyi soğuk başlangıç olarak değerlendirilebilecek bazı tarifler şunlardır: 1. Yoğurtlu Tarifler: Haydari, yoğurtlu pancar, yoğurtlu kereviz, yoğurtlu patlıcan ezmesi gibi tarifler ferahlatıcı ve dengeli bir tada sahiptir. 2. Zeytinyağlılar: Zeytinyağlı yaprak sarması, zeytinyağlı enginar dolması, pilaki gibi tarifler Akdeniz mutfağının dünyaya armağanı olarak kabul edilir. 3. Soğuk Çorbalar: Soğuk ayran çorbası, bulgurlu semizotu çorbası, soğuk mısır çorbası gibi çorbalar sağlıklı ve sıvı içeriği yüksek başlangıçlar olarak öne çıkar. 4. Salatalar: Makarna salatası, patates salatası, Rus salatası, Sezar salatası, yeşil salata, ton balıklı salata gibi çiğ olarak servis edilen salatalar da popüler soğuk başlangıç seçeneklerindendir. 5. Avokadolu Soğuk Başlangıç: Avokado, mor soğan, çeri domates ve labne ile hazırlanan bu tarif, farklı ve lezzetli bir alternatif sunar.