Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Soğuk başlangıçlar, ana yemekten önce sunulan ve genellikle küçük porsiyonlar halinde servis edilen yiyeceklerdir 2. İşte bazı soğuk başlangıç türleri:
- Salatalar: Makarna salatası, patates salatası, Rus salatası, Sezar salatası, yeşil salata, ton balıklı salata gibi 1.
- Yoğurtlu tarifler: Haydari, yoğurtlu pancar, yoğurtlu kereviz, yoğurtlu patlıcan ezmesi, yoğurtlu semizotu 1.
- Zeytinyağlılar: Zeytinyağlı yaprak sarması, zeytinyağlı enginar dolması, pilaki, zeytinyağlı bakla 1.
- Soğuk çorbalar: Soğuk ayran çorbası, bulgurlu semizotu çorbası, soğuk mısır çorbası, gazpacho 1.
- Kızartmalar: Kızarmış sebzeler, minik köfteler, börekler 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: