Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şarküteri rafı aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Güçlü ve dinamik yapı: Rafın iskeleti ve direk mesafeleri iyi tespit edilmelidir 1.
- Değişken yükseklikte raflar: Farklı boyutlardaki ürünleri sergileme olanağı tanımalıdır 3.
- Ayarlanabilir raflar: Ürünlerin düzenli ve verimli bir şekilde yerleştirilmesini sağlamalıdır 3.
- Hareket kolaylığı: Tekerlekli modeller tercih edilerek rafların yer değiştirmesi kolaylaştırılmalıdır 3.
- İyi iç aydınlatma: Ürünlerin daha çekici görünmesini sağlamalıdır 3.
- Sıcaklık kontrolü: Belirli bir sıcaklık aralığında tutularak ürünlerin taze kalması sağlanmalıdır 34.
- Nem kontrolü: Ürünlerin kurumasını önlemek için nem seviyesi optimal seviyelerde tutulmalıdır 34.
- Hijyenik tasarım: Kolay temizlenebilir malzemelerden yapılmış olmalıdır 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: