Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rölyef pasta yapımı için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: Hazır kek veya kendi yaptığınız pasta tabanı, taze krema veya ganaj, rulo fondan veya marzipan, renkli pasta jel veya boyalar, şekillendirme araçları, kesme kalıpları veya kurabiye kesici, un veya nişasta 23.
- Kekin hazırlanması: Kekinizi hazırlayın ve düzgün bir şekilde kesin 3.
- Kekin soğutulması: Keki soğuyana kadar bekletin 3.
- Krema hazırlığı: Krema, bir mikser yardımıyla sertleşene kadar çırpın 3. Çikolata kullanacaksanız, çikolatayı benmari usulü eriterek kremaya ekleyin ve iyice karıştırın 3.
- Rölyef süslemesi: Renkli kremaları bir torbaya doldurun, uç kısmını kesin ve istediğiniz desenleri kekin üzerine sıkın 3. Farklı şekiller ve desenler oluşturarak pastanızı daha ilginç hale getirebilirsiniz 3.
- Servis ve sunum: Pastanızı buzdolabında dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis edebilirsiniz 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: