Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoran amaçlarından bazıları şunlardır:
- satışları ve kârları artırmak 1;
- restoranın maruz kalmasını artırmak 1;
- restoranı her zaman karlı tutmak 1;
- restoranın gastronomik teklifini ucuz veya düşük maliyetli tutmak 1;
- restoranın sürdürülebilirliğini ve verimliliğini en üst düzeye çıkarmak 1.
Restoran konularından bazıları ise şunlardır:
- her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek 25;
- tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak 5;
- gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: