Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pöç (dana kuyruğu) en güzel şekilde şu adımlarla pişirilir:
- Malzeme Hazırlığı: 1,5 kg pöç, 4 adet soğan, 4 diş sarımsak, 2 adet havuç, 2 adet domates, 2 yemek kaşığı su, 1 paket ayçiçek yağı ve 3-4 dal maydanoz gereklidir 1.
- Soslama: Derin bir kapta su, ayçiçek yağı ve çeşniyi karıştırıp pöçleri ilave edin ve sosu iyice yedirin 1.
- Pişirme: Geniş bir tencerenin altına soğanları dizip, üzerine soslanan pöçleri dar kısımları aşağıya gelecek şekilde sıkıca dizin. Domates, havuç ve sarımsakları ilave edip, üzerine su gezdirin 1.
- Pişirme Süresi: Kısık ateşte kapağı kapalı olarak 4 saat pişirin 1.
- Servis: Piştikten sonra üzerine maydanoz ile servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: