Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Vegan Pirinç Yoğurdu Tarifi:
Malzemeler:
- yarım su bardağı pirinç 12;
- 3 su bardağı su 12;
- 1 yemek kaşığı limon suyu 2;
- yarım çay kaşığı tuz 12;
- 1 çay kaşığı şeker 12;
- 2 adet probiyotik kapsül 12.
Hazırlanışı:
- Pirinci yıkayıp süzün ve bir sos tenceresine alın 12.
- Üzerine suyu ekleyin ve kapağı kapalı şekilde kısık ateşte pirincin tamamen yumuşayana kadar pişirin 12.
- Altını kapatıp el blenderı ile püre haline gelene kadar çekin 12.
- El dayanacak sıcaklığa geldikten sonra çok ince bir süzgeçten geçirin 1.
- İçine limon suyu, tuz, şeker ve probiyotik kapsülleri ekleyip karıştırın 12.
- Karışımı cam kavanozlara paylaştırıp kapaklarını kapatın 12.
- Buzdolabına kaldırıp soğuyana kadar dinlendirin 12.
Not: Karbonhidrat içeriğini hafifletmek için probiyotik kapsülleri kullanabilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: