Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hayvansal kaynaklar:
- tavuk göğsü 1;
- sığır eti 1;
- hindi eti 1;
- kuzu eti 1;
- dana karaciğeri 1;
- tavuk ciğeri 1;
- somon 1;
- ton balığı 1;
- levrek 1;
- uskumru 1;
- alabalık 1;
- sardalya 1;
- mezgit 1;
- yumurta sarısı ve tam yumurta 1.
Bitkisel kaynaklar:
- bulgur 1;
- nohut 1;
- mercimek 1;
- esmer pirinç 1;
- yulaf ezmesi 1;
- tam buğday ekmeği 1;
- ayçekirdeği 1;
- ceviz 1;
- badem 1;
- fındık 1;
- kabak çekirdeği 1;
- keten tohumu 1;
- chia tohumu 1;
- patates 1;
- havuç 1;
- bezelye 1;
- ıspanak 1;
- brokoli 1;
- lahana 1;
- biber (özellikle kırmızı ve yeşil biber) 1.
Ayrıca bira mayası da piridoksin açısından zengin bir kaynaktır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: