Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otellerde kahvaltı tepsisi şu şekilde hazırlanır:
- Örtü Serme: Kahvaltı tepsisine uygun büyüklükte bir örtü açılır, kağıt örtü de kullanılabilir 24.
- Tabak ve Aksesuar Yerleştirme:
- Kahvaltı tabağı, takımı, peçete, fincan tabağı ve tereyağı, reçel için küçük tabaklar yerleştirilir 24.
- Menaj, şekerlik, tereyağı ve reçel kapları konur 24.
- Ambalajlı reçel ve ballar tabaklarına konulur 24.
Tekerlekli veya sabit raflarda ise, kahvaltı tepsisine uygun örtü serilir, bir ya da iki kişilik kuver hazırlanır, fincan ve meyve suyu bardakları kapalı olmalıdır 24.
Servis saatinde sadece tereyağı, ekmek, meyve suyu ve kahvaltı içecekleri eklenerek tepsi servise hazır hale getirilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: