Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otellerde kahvaltı tepsisi hazırlanması için aşağıdaki adımlar izlenir:
- Örtü Serme: Kahvaltı tepsisine uygun büyüklükte bir örtü açılır (kağıt örtü de kullanılabilir) 12.
- Tabak ve Takımların Yerleştirilmesi: Kahvaltı tabağı, takımı, peçete, fincan tabağı ve tereyağı, reçel için küçük tabaklar yerleştirilir 12.
- Kuver Hazırlama: Tekerlekli veya sabit raflarda, bir ya da iki kişilik kuver hazırlanır (fincan ve meyve suyu bardakları kapalı olmalıdır) 2.
- Menaj ve Kapların Konulması: Menaj, şekerlik, tereyağı ve reçel kapları konur, ambalajlı reçel ve ballar tabaklarına konulur 12.
- Servis Öncesi Son İşlemler: Servis saatinde sadece tereyağı, ekmek, meyve suyu ve kahvaltı içecekleri konularak tepsiye yerleştirilir ve servise çıkarılır 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: