Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Üretim süreci:
- Hasat: Olgunlaşan kırmızı kahve meyveleri özenle toplanır 23.
- Kurutma: Meyvesinden ayrılan çekirdekler, doğal yollarla kızgın öğle güneşinde kurutulur 23.
- Kavurma: Çekirdekler, "Altın Oran" olarak adlandırılan, NESCAFÉ uzmanlığıyla geliştirilen ideal sıcaklık ve sürede kavrulur 23.
- Öğütme: Küçük parçalara öğütülür 3.
- Demleme: Sadece su ile demlenerek zengin bir kahve özü elde edilir 3.
- Kurutma: Saf soğuk hava ile derin dondurularak kurutulur 3.
Besin değeri: 1 tatlı kaşığı Nescafe Gold, 2 kalori içerir ve diyet için uygun bir seçenektir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: