Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta olması gereken modül sayısı, mutfağın büyüklüğüne, türüne ve kullanım amacına bağlı olarak değişir. Genel olarak önerilen modüller şunlardır:
- Alt Modüller: Yiyeceklerin saklanması ve mutfak aletlerinin yerleştirilmesi için gereklidir 2.
- Köşe Modülleri: Köşelerdeki kör noktaları kullanılabilir hale getirir 5.
- Üst Modüller: Bulaşıkların saklanması ve kurutulması için uygundur 2.
- Hazırlık Üniteleri: Sebze, meyve ve etlerin işlendiği, kesme, karıştırma gibi işlemlerin yapıldığı bölümdür 1.
- Pişirme Ünitesi: Yemeklerin pişirildiği bölümdür 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: