• Buradasın

    Milos'ta hangi balık yenir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Milos'ta yenebilecek bazı balık türleri:
    • Morina balığı 1. Skordalia (sarımsaklı patates püresi) ile servis edilen kızarmış morina balığı, adanın kült lezzetlerinden biridir 2.
    • Tütsülenmiş balık 4.
    • Midye 4.
    • Ahtapot 4.
    • Karides 4.
    Milos'ta balık yemek için önerilen bazı restoranlar:
    • Nostos Seafood Experience 1.
    • Medusa 1.
    • Armanaki 2.
    • Gialos 2.
    • Astakas 2.
    • Ergina’s 2.
    • Plakiotiki Gonia Taverna Ouzeri 2.
    Ayrıca, Pollonia'daki Sirocco Restaurant ve Palaioxomi'deki Sirocco, Pelagos ve Piporto da balık restoranları arasında yer alır 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Hangi balık ne zaman yenmeli?

    Bazı balıkların yenilmesi gereken zamanlar: Palamut: Eylül başından Kasım ayı sonlarına kadar. Lüfer: Eylül ortasından Aralık ayı başına kadar. Çipura: Ağustos-Aralık ayları arası. Uskumru: Ekim ve Kasım ayları. Levrek: Şubat-Haziran ayları. Barbun: Temmuz ile Ekim ayları arası. Hamsi: Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat ayları. İstavrit: Kasım ve Mart ayları. Mezgit: Şubat-Haziran ayları. Kalkan: Şubat, Mart ve Nisan ayları. Balıkların üreme döngüleri ve göç yolları gibi faktörler, hangi balığın hangi mevsimde yenmesi gerektiğini belirler.