Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mezzaluna bıçağı kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekir:
- Malzemeleri hazırlayın: Doğranacak malzemeleri toplayın ve kesme tahtasının ortasına yerleştirin 13.
- Bıçağı tutun: Mezzaluna'nın iki tutamağını kavrayın, böylece bıçak aşağı dönük ve eğrisi dışarı çıkmış olur 13.
- Rocking hareketi: Bir tutamağı yukarı kaldırırken diğerini aşağı indirin, ardından aşağı inen tutamak yukarı çıkarken diğerini aşağı indirin 13. Bu hareketi, bıçak malzemeyi ince parçalara ayırana kadar tekrarlayın 13.
- İsteğe bağlı: Kalçaları kullanın: Kesme işlemi sırasında kalçalarınızı da kullanarak daha fazla güç uygulayabilirsiniz 1.
Mezzaluna, özellikle otlar, sebzeler, baharatlar ve peynir gibi malzemeleri doğramak için uygundur 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: