Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mart ayında yapılabilecek bazı yemekler:
- Çorbalar: Cennet çorbası, alabaş çorbası 23.
- Ana yemekler: Belen tava, orman kebabı, islim kebabı, tavuklu çökertme kebabı, kırmızı biber sarma, Hatay kâğıt kebabı 13.
- Meze ve salatalar: Köz patlıcanlı haydari, beşamel soslu kıymalı krep sarma, ıspanaklı humus, pancar kroket 14.
- Tatlılar: Muhammara, kadayıflı muhallebi 13.
- Sebzeler: Enginar, bakla, kuşkonmaz, brokoli, ıspanak 245.
- Balık: Mezgit 2.
Ayrıca, mart ayında taze alabaş, pırasa ve portakal gibi malzemeler kullanılarak yemekler yapılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: