• Buradasın

    Marshmallows sıcakta nasıl tüketilir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Marshmallow'un sıcakta tüketilme şekillerinden bazıları şunlardır:
    • Ateşte 34. Çubuğa takılan marshmallow, kamp ateşi veya mangal gibi bir ateşin üzerinde tutularak kızartılır 34. Kızartma işlemi, karamelize bir dış kabuk oluşturur 34.
    • Krem şeklinde 3. Bazı ülkelerde marshmallow, çokokrem gibi bir kıvama getirilerek tüketilir 3.
    • S’mores yaparak 35. İki bisküvinin arasına çikolata ile birlikte marshmallow yerleştirilip bastırılır 35.
    • Sıcak çikolata veya kahve içinde 15. Marshmallow, sıcak çikolata veya kahve üzerine eklenerek yavaşça eritilir 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Marshmellow ateşte neden erir?

    Marshmallow'un ateşte erimesi, jelatin içeren yapısının ısıyla sıvı hale geri dönmesi nedeniyle gerçekleşir. Ateşte kızartma sırasında, dış kabuk hafif yanarken iç kısım erir ve karamelize bir tat oluşur.

    Marshmallov kızartılarak yenir mi?

    Evet, marshmallow kızartılarak yenebilir. Marshmallow, kamp ateşi veya mangal üzerinde şişe takılarak kızartılabilir.

    Marşmelovun püf noktası nedir?

    Marşmelov (marshmallow) yapımında dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar: Jelatin ve pudra şekerli su karışımı: Erimiş jelatin ve pudra şekerli su karışımını verilen süreden az ya da çok çırpmamaya özen gösterilmelidir. Soğutma: Marshmallow karışımının kıvam alıp kolay kesilebilmesi için buzdolabında 8-10 saat bekletilmelidir. Servis: Marshmallow karışımı, krema sıkma poşetine alındıktan sonra nişasta ve pudra şekeri serpilmiş bir zemine sıkılabilir veya üzeri düzeltildikten sonra küp şeklinde kesilerek servis edilebilir. Eskiden marşmelov, hatmi çiçeğinin köklerinden yapılırken, günümüzde şeker, mısır şurubu, çırpılmış yumurta akı, tatlandırıcılar ve jelatin ile yapılmaktadır.

    Marshmellows sıcak çikolatada nasıl eritilir?

    Marshmallow'ları sıcak çikolatada eritmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Çikolata ve Süt Karışımı: 250 ml süt, 1 yemek kaşığı kakao ve 1 tatlı kaşığı şekeri uygun bir cezveye alıp karıştırın ve ocağa alarak 1 taşım kaynatın. 2. Çikolata Eklenmesi: Kaynayan sütü ocaktan alıp 4 kare çikolatayı (20-30 gr) ekleyin ve eriyene kadar karıştırın. 3. Servis: Çikolata eriyince karışımı bardağa döküp üzerine marshmallow ve rende çikolata serpiştirin. Alternatif olarak, benmari usulü de eritebilirsiniz: Bitter çikolatayı küçük parçalara ayırıp cam bir kaseye koyun, kaynayan suyun üzerine yerleştirerek çikolatayı eritin.