Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Marshall pasta yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 10 adet çikolata kaplı marshmallow'lu bisküvi 1
- 1 kutu (2 paket) kakaolu krem şanti 1
- 2 su bardağı süt 1
- Çikolata sosu 1
Yapılışı:
- Bisküvileri küp küp doğrayın 1.
- Krem şantiyi sütle çırpın ve içine bisküvileri ekleyin 1. Arzu ederseniz içine fındık, fıstık ya da meyve parçaları ekleyebilirsiniz 1.
- Kek kalıbının ya da kasenin dibini streç filmle kaplayıp karışımı kalıba boşaltın 1.
- Üzerini düzeltip streç filmle kapatın ve dondurucuya kaldırın 1.
- İyice donduktan sonra buzluktan çıkarıp ters çevirin 1.
- Üzerine soğuk çikolata sosu gezdirip dilimleyin 1.
Ayrıca, marshmallow'lu ve halleyli pasta tarifi de mevcuttur:
Malzemeler:
- 10 halley 4
- 1 paket krem şanti 4
- 3,5 su bardağı süt 4
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz 4
- 4 yemek kaşığı damla çikolata 4
- 1 paket hazır çikolata sosu 4
Yapılışı:
- Krem şantiyi derin bir kaba koyup üzerine 1 su bardağı soğuk süt ekleyin ve koyu bir kıvam alana kadar mikser ile çırpın 4.
- Hazırladığınız krem şantiyi buzdolabında 20 dk bekletin 4.
- Çikolata sosunu derin bir tencereye koyup üzerine 2,5 su bardağı süt ekleyin ve sürekli karıştırarak koyu bir kıvam alana kadar pişirin 4.
- Halleyleri minik küpler halinde kesin 4.
- Soğumuş olan çikolata sosunun yarısını krem şantinin üzerine döküp karıştırın, ardından halleyleri, cevizi ve damla çikolatayı ekleyip iyice karıştırın 4.
- Kelepçeli kek kalıbının alt kısmını çıkartıp düz bir servis tabağının üzerine koyun ve karışımı kalıba boşaltın 4.
- Hazırladığınız pastayı dondurucuda en az 2-3 saat bekletin 4.
- Kalan çikolatalı sosu üzerine döküp Hindistan cevizi serpiştirip dilimleyerek servis edebilirsiniz 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: