Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mangalda bulunması gereken bazı aksesuarlar:
- Izgara teli veya ızgaralar 13. Paslanmaz çelik veya bronz tellerden yapılan ızgara telleri, yemekleri doğrudan ızgaralara yerleştirmek için kullanılır 3.
- Mangal çatalı 3. Etleri çevirirken ve yerleştirirken kullanılır 3.
- Barbekü pensleri 3. Etleri kolayca çevirmeyi ve yerleştirmeyi sağlar 3.
- Temizlik fırçası 3. Izgarayı temizlemek için kullanılır 3.
- Marinasyon aletleri 3. Etleri terbiye etmek için kullanılır 3.
- Sos fırçası 3. Etlere sos sürmek için kullanılır 3.
- Izgara sepeti 3. Küçük sebzeleri, deniz ürünlerini ve kabuklu yemişleri ızgarada pişirmek için kullanılır 3.
- Mangal önlüğü ve mangal kılıfı 4. Kıyafetleri yağ ve kömür lekelerinden korur, mangalı dış etkenlere karşı muhafaza eder 4.
- Maşa, spatula ve kepçe 5. Etleri yerleştirmek veya ızgaradan almak için kullanılır 5.
- Tutuşturucu malzemeler 25. Jel yakıtlar, kömür, çıra gibi malzemelerle mangal daha kolay yakılabilir 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: