Buradasın
Labne peynirli krema nasıl sertleştirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Labne peynirli kremanın sertleşmesi için krema çırpılırken soğuk olması önemlidir 24. Ayrıca, kremanın buzdolabında dinlendirilmesi de kıvamını artırır 34.
Tarif:
- 200 gram labne peyniri ve 200 ml soğuk kremayı bir kabın içinde mikserle çırpın 4.
- Çırpılmış kremayı, labne karışımına ekleyin ve spatula yardımıyla nazikçe karıştırın 2.
- İsteğe bağlı olarak 1 çay kaşığı vanilin ve 1 yemek kaşığı limon suyunu ekleyin ve karıştırmaya devam edin 2.
- Hazırlanan kremayı kullanmadan önce buzdolabında en az 30 dakika dinlendirin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: