Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Komi, restoran, kafe, otel gibi yeme-içme sektöründeki işletmelerde çalışan, mutfak ve servis bölümlerinde görevli bir kişidir 12.
Komi'nin görevleri arasında şunlar bulunur:
- Mutfakta yardımcılık: Yemeklerin hazırlanmasında aşçılara yardımcı olmak, malzemeleri hazırlamak, bulaşık yıkamak 12.
- Servis bölümünde yardımcılık: Masaları hazırlamak, kirli bulaşıkları toplamak, garsonlara siparişleri taşımak 13.
- Müşteri memnuniyeti: Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak, onlara yardımcı olmak ve şikayetlerini dinlemek 1.
- Envanter takibi: Mutfaktaki malzemelerin takibini yapmak ve eksikleri bildirmek 1.
- Temizlik: Çalışma alanının temizliğini sağlamak 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: