• Buradasın

    Kırmızı bulgur salatasının içine ne konur?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kırmızı bulgur salatasının içine aşağıdaki malzemeler konur:
    • Bulgur: 1 su bardağı pilavlık bulgur 12.
    • Şalgam: 1 su bardağı şalgam 1.
    • Su: Yarım su bardağı su 1.
    • Sıvıyağ: Kavurma için 1.
    • Yeşillikler: Dereotu, maydanoz, nane 12.
    • Turşu: Kornişon turşu 1.
    • Kırmızı biber: 1 adet kırmızı biber 2.
    • Mısır: 1 çay bardağı mısır 2.
    • Limon: 1 adet limon 12.
    • Pulbiber: İsteğe göre 1.
    Tüm malzemeler karıştırılarak salata hazırlanır 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    En güzel ince bulgur salatası nasıl yapılır?

    En güzel ince bulgur salatasını yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 1 su bardağı ince bulgur - 250 gr ceviz - 4-5 kurutulmuş domates - 1 çay bardağı dilimlenmiş yeşil zeytin - 4-5 taze soğan - ¼ demet ince kıyılmış maydanoz - Marul yaprakları Sosu için: - 2 yemek kaşığı nar ekşisi - 1 çay bardağı zeytinyağı - Tuz, karabiber, kırmızı pul biber Yapılışı: 1. İnce bulgurun üzerine bulguru geçmeyecek kadar kaynar su ilave edip üzerini bir kapakla kapatın. 2. Bulgurlar yumuşayınca derin bir kaseye alın. 3. Üzerine iri kıydığınız cevizleri, ince dilimlediğiniz kurutulmuş domatesi, dilimlenmiş zeytinleri, maydanozu ve taze soğanı ekleyip harmanlayın. 4. Sos için gerekli malzemeleri karıştırdıktan sonra salatanın üzerine gezdirip tekrar harmanlayın. 5. Marul yaprağı ile servis yapın.

    Bulgurla hangi salata yapılır?

    Bulgurla yapılan bazı salatalar şunlardır: 1. Otlu Bulgur Salatası: Yarım su bardağı bulgur, nane, maydanoz, kavrulmuş badem, sirke, zeytinyağı ve tuz ile hazırlanır. 2. Klasik Kısır: İnce bulgur, domates, salatalık, maydanoz, yeşil soğan, nar ekşisi, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile yapılır. 3. Yoğurtlu Bulgur Salatası: Haşlanmış bulgur, yoğurt, nane, sarımsak, tuz ve zeytinyağı kullanılarak hazırlanır. 4. Sebzeli Bulgur Salatası: Bulgur, havuç, biber, mısır, maydanoz, zeytinyağı ve limon suyu ile tatlandırılarak yapılır. 5. Akdeniz Usulü Bulgur Salatası: Bulgur, cherry domates, zeytin, feta peyniri, taze nane, zeytinyağı ve limon suyu ile karıştırılır.