Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Kırmızı 12. Çiğ kırmızı et (sığır, kuzu, dana) için kullanılır 12.
- Mavi 12. Çiğ deniz ürünleri (balık, karides, midye vb.) için kullanılır 12.
- Sarı 12. Çiğ beyaz et (tavuk, hindi) için kullanılır 12.
- Yeşil 12. Tüm meyve ve sebzeler için kullanılır 12.
- Kahverengi 12. Pişmiş etler ve pişmiş yiyecekler için kullanılır 12.
- Beyaz 12. Süt ürünleri, unlu mamuller ve ekmek için kullanılır 12.
- Mor 1. Alerjen içermeyen ürünler veya özel diyet gıdaları için kullanılır 1.
- Siyah veya gri 1. Genel temizlik veya çöp işleme alanlarında kullanılır 1.
Bu sistem, hem gıda kaynaklı hastalıkların önlenmesi hem de iş süreçlerinin standartlaşması açısından önemlidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: