Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ancak, kekin süslenmiş ve kremalı bir kek olması durumunda, streç filme sarılmadan önce kekin düz bir halde dondurucuda 1-2 saat bekletilmesi gerekir 2. Bu, kremanın sabitlenmesini sağlar 2.
Ayrıca, streç filmle sarılan keklerin üzerine, içinin ve tarihinin yazılması önerilir 2.
Streç filmle sarılan kekler, dondurucuda üç aya kadar saklanabilir 2. Ancak, ne kadar uzun süre dondurulursa kekin o kadar donuklaşacağı göz önünde bulundurulmalıdır 2.
Servis etmek için, kek dondurucudan normal buzdolabı kısmına alınmalı ve streç film, erime esnasında ortaya çıkan suyun kekin yapısını bozmaması için mümkün olan ilk anda çıkartılmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: