Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kavun ile iki farklı çorba tarifi bulunmaktadır:
- Zencefilli Kavun Çorbası: Bu tarif için gerekli malzemeler: 1 küçük boy kavun, 1 adet limonun suyu, 1 su bardağı elma suyu, yarım çorba kaşığı rendelenmiş zencefil, yarım çorba kaşığı bal, 2 adet ince dövülmüş ardıç tohumu ve 2-3 dal fesleğen yaprağıdır 13. Hazırlanışı: Kavunu soyup çekirdeklerini çıkarın, iri parçalar halinde doğrayıp robota koyun ve diğer malzemelerle pütürsüz olana dek çekin, bardaklara doldurup fesleğen yaprağı ile süsleyerek servis yapın 13.
- Salatalıklı ve Kavunlu Yaz Çorbası: Bu tarif için gerekli malzemeler: 2 dilim kavun, yarım su bardağı yoğurt, 2 adet salatalık, 2 çorba kaşığı rendelenmiş beyaz peynir, 10'ar dal maydanoz ve dereotu, 1 çorba kaşığı balzamik sirke ve buzdur 2. Hazırlanışı: Kavun dilimlerini blendere alın, üzerine yoğurt, salatalık, beyaz peynir, maydanoz ve dereotu ilave edin, tüm malzemeyi blenderden geçirin ve servis kasesine alın, balzamik sirke ve tuz ekleyip karıştırın, buz kattıktan sonra servis yapın 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: