Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karpuz tezgahı şu özelliklere sahip olmalıdır:
- Ergonomik tasarım: İnsanların rahatça çalışabilmesi için masa seviyesinde olmalıdır 2.
- Malzeme kalitesi: Ahşap, metal veya paslanmaz malzemelerden yapılmış olmalı, sağlam bir şaseye sahip olmalıdır 24.
- Tekerlekli yapı: Kolay hareket ettirilebilmesi için tekerlekli olmalıdır 2.
- Bölmeli yapı: Üç yanı ahşap panellerle çevrili olmalı, ön kısmında çöp poşeti için bir kova ve bıçak gibi aletler için bir çekmece bulunmalıdır 2.
- Su tahliye sistemi: Üst paslanmaz yüzey, suyun dışarı çıkmasını önleyecek şekilde tasarlanmış olup, sızan sular bir toplama kanalına toplanarak tahliye edilmelidir 2.
- Streç sarma aparatı: En arka kısımda streç sarma aparatı bulunmalıdır 2.
- Hacim kapasitesi: Ön kısmı 1-2 karpuz alacak şekilde olup, arkaya doğru 6-10 adet karpuz alabilecek şekilde tasarlanmalıdır 4.
- Duvara mesafe: İnsanların rahatça ulaşabilmesi için duvara olan mesafesi uygun oranda olmalıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: