Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahve paketinde bulunması gereken bazı bilgiler:
- Kavrulma ve paketlenme tarihi 23. Kahvenin en lezzetli olduğu dönem, kavrulduktan sonraki ilk 10 günü içerir ve iki ay içerisinde tüketilmesi önerilir 5.
- Menşei 23. Kahve çekirdekleri, yetiştirildikleri coğrafyanın adını alır 23.
- Tadım notları 23. Özellikle harman (blend) kahveler için önemlidir 23.
- İzlenebilirlik bilgileri 23. Kahve çekirdeklerinin hangi ülkeden geldiği, hangi yükseklikte yetiştiği ve hangi işleme metodunun kullanıldığı, tat profili açısından önem arz eder 23.
- Demleme önerileri 23. Bu öneriler, kavrulma düzeyini anlamaya yardımcı olur (örneğin; espresso, filtre kahve veya Türk kahvesi ibareleri) 23.
- Asidite, gövde, aroma ve tat bilgileri 4.
- Valfli ambalaj 235. Tek yönlü kapak, karbondioksit çıkışını sağlar ve oksijen girişini engelleyerek kahvenin tazeliğini korur 235.
- Orijinallik ibareleri 5. Örneğin, "%100 Original" veya "Rainforest Alliance Certified" etiketleri, kimyasal madde kullanılmadığını gösterir 5.
- SCA tadım puanı 5. Ambalaj üzerinde yer alıyorsa, kahvenin nitelikli kahve sınıfında olduğunu belirtir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: