Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kadife tatlısı yapmak için gerekli malzemeler:
- Keki için:
- Kreması için:
Yapılışı:
- Krema için: Tüm malzemeleri tencereye ekleyip karıştırarak koyu kıvamlı bir muhallebi elde edene kadar pişirin 1. Ocaktan alıp tereyağı ve vanilyayı ekleyin, karıştırın 1.
- Kek için: Yumurtaları şekerle köpürene kadar çırpın, içine sıvı yağları ve yoğurdu ekleyip karıştırın 1. Pancar suyunu ilave edin, un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ekleyin 1. Karışımı yağlı kağıt serili fırın tepsisine döküp 180 derece fırında 20 dakika pişirin 1.
- Birleştirme: Dinlenen kremayı kekle aynı boyutta dilimlere kesin, kekin üzerine yerleştirin ve üzerini başka bir kek parçasıyla kapatın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: