Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaçerola tavada çeşitli yemekler yapılabilir, bunlar arasında:
- Çorba ve soslar 13. Derin kaçerolalar, çorba ve sos pişirmek için uygundur 13.
- Haşlama 13. Makarna, pirinç, sebze ve et gibi besinler haşlanabilir 13.
- Soteleme 13. Sığ ve düz tabanlı kaçerolalar, et, sebze ve mantar gibi malzemeleri sotelemek için kullanılır 13.
- Kızartma 13. Köfte, tavuk ve balık gibi yiyecekler kızartılabilir 13.
- Fırın yemekleri 13. Isıya dayanıklı kulpları sayesinde kaçerolalar, güveç ve fırın yemekleri hazırlamak için fırına girebilir 13.
- Buharda pişirme 1. Kapaklı bir kaçerola kullanarak sebzeleri ve etleri buharda pişirebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: