Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pasta duyları çeşitli şekil ve boyutlarda olup, beş ana kategoriye ayrılır:
- Açık Duylar: Düz, yuvarlak uç yapısına sahiptir ve krema veya çikolata ile dolgu yapmak için kullanılır 1.
- Kapalı Duylar: Uç kısmı kapalıdır ve çiçek veya yaprak gibi detaylı desenler oluşturmak için idealdir 1.
- Yıldız Duylar: Kenarları yıldız şeklindedir ve kremalı süslemelerde kullanılır 1.
- Çiçek Duyları: Çiçek şekli oluşturmak için tasarlanmıştır ve doğum günü ve düğün pastalarında sıkça kullanılır 1.
- Düz Duylar: Pasta ve tatlıların düz yüzeylerini kaplamak için kullanılır 1.
Ayrıca, özel formlarda olan ve belirli şekillerin oluşturulmasında kullanılan duylar da mevcuttur 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: