Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japon camı olarak bahsedilen ürünün iki farklı kullanımı olabilir:
- Cam Kavanozlar: Japonlar, gıda ürünlerini (örneğin, tsukemono, umeboshi, reçeller, kuruyemişler, çay ve baharatlar) cam kavanozlarda saklamayı tercih ederler 1. Bunun nedeni, camın kimyasal reaksiyonlara girmemesi, yiyeceklerin tadını değiştirmemesi ve uzun süre tazeliğini korumasıdir 1.
- Kamelya Yağı: Asya’da yüzyıllardır güzellik ve sağlık alanında kullanılan kamelya yağı, Japonya, Çin ve Kore gibi ülkelerde yaygındır 4. Bu yağ, cilt nemlendirme, antioksidan koruma, saç ve tırnak sağlığı gibi birçok fayda sağlar 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: