Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japon camı (Japon çamı) sağlıklı olarak kabul edilir çünkü:
- Kimyasal madde içermez: Japon camı, zararlı kimyasallar (BPA, ftalatlar gibi) içermez ve tamamen doğal malzemelerden (kum, soda külü ve kireçtaşı) üretilir 23.
- Isıya ve soğuğa dayanıklıdır: Yüksek sıcaklıklara veya düşük derecelere maruz kaldığında kimyasal reaksiyon göstermez, bu nedenle güvenli bir şekilde fırında, mikrodalgada veya buzdolabında kullanılabilir 2.
- Alerjik reaksiyon riskini azaltır: Toksik madde içermediği için alerjik reaksiyonlara neden olmaz 23.
- Geri dönüştürülebilir: %100 geri dönüştürülebilir bir malzemedir, bu da çevreye dost bir seçenek olmasını sağlar 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: