Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
IQF (Individual Quick Frozen) teknolojisi aşağıdaki ürünlerde kullanılır:
- Meyve ve sebzeler 34. IQF, her bir parçanın ayrı ayrı dondurulmasını sağlayarak ürünlerin bireysel niteliklerini korur 4.
- Deniz ürünleri 4. Hızlı dondurma, yeni yakalanmış deniz ürünlerinin tazeliğini yansıtarak doku ve lezzetin korunmasını sağlar 4.
- Et ürünleri 1. Kümes hayvanları gibi tek tek parçaların hızla dondurulmasını sağlar, bozulmayı ve bakteri üremesini önler 4.
- Dondurulmuş hazır yemekler 1.
Ayrıca, IQF teknolojisi süt ve tahıl ürünlerinde de raf ömrünü uzatmak ve ürünlerin kalitesini korumak için kullanılır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: