Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İngilizce "Food" (Yiyecekler) ünitesinde aşağıdaki konular yer alır:
- Yiyecek ve İçecek Tatları: Ekşi, baharatlı, tatlı, acı gibi tatların öğretilmesi 1.
- Pişirme Yöntemleri: Haşlamak, kızartmak, fırında pişirmek, ızgara yapmak gibi yöntemlerin öğretilmesi 1.
- Yemek Pişirmeyle İlgili Fiiller: Karıştırmak, doğramak, kesmek, karıştırmak gibi fiillerin öğretilmesi 1.
- Malzemeler: Yemek yaparken kullanılan malzemelerin (örneğin, un, şeker) öğretilmesi 3.
- Mutfakta Kullanılan Araçlar: Bıçak, tava, tencere, rendeci gibi araçların öğretilmesi 1.
- Yiyecek Miktar Belirleyiciler: Bir dilim, bir fincan, bir avuç dolusu gibi ifadelerin öğretilmesi 1.
- Sıra İfadesi: İlk, ikinci, sonra, son olarak gibi ifadelerle yemek tariflerini anlatmanın öğretilmesi 1.
- Bağlaçlar: Önce, sonra, kadar, ne zaman gibi bağlaçların öğretilmesi 1.
- Örnek Kelimeler ve Cümleler: Ekmek, tereyağı, peynir, kahve, limonata, süt gibi kelimelerin ve bunlarla kurulan cümlelerin öğretilmesi 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: