İçli köftenin en iyi harcını hazırlamak için aşağıdaki adımları izlemek önerilir: 1. Kıyma ve Soğan: 300 gram kıyma ve 2 adet kuru soğanı küçük küçük doğrayıp, 1 yemek kaşığı sıvı yağda pembeleşene kadar kavurun. 2. Baharatlar: Kavrulmuş kıymaya 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı pul biber ve 1 çay kaşığı tuz ekleyerek karıştırın. 3. Ceviz ve Maydanoz: Harca yarım su bardağı ceviz içi ve yarım demet ince doğranmış maydanoz ekleyip karıştırın ve soğuması için bir kenara alın. Ek öneriler: - Harcın kıvamını ayarlamak için kavurma işlemi sırasında hiç su bırakmamaya özen gösterin. - Harcı çok kuru veya çok sulu yapmamak, köftenin şekil almasını ve pişmesini etkiler.