Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hollanda patatesinin daha iyi olmasının bazı nedenleri:
- Yüksek kuru madde oranı 1. Bu özellik, kızartma sırasında patatesin dışı çıtır, içi yumuşak bir yapı kazanmasını sağlar 1.
- Düşük şeker oranı 24. Yüksek sıcaklıklarda yanmayı önler 2.
- Az nişasta içeriği 2. Fazla yağ emilimini azaltır 2.
- Dayanıklılık 3. Uzun süre tazeliğini korur ve daha az fire verir 3.
- Çeşitli kullanım alanları 3. Püre, kızartma, fırın yemekleri ve haşlama için uygundur 3.
- Endüstriyel uyum 1. Standart ölçülerde kesimi sayesinde makine ile uyumludur ve çift kızartmaya karşı dirençlidir 14.
- Gıda güvenliği 1. AB standartlarına uygun şekilde izlenebilir sertifikalarla sunulur 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: