Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Galatasaray taraftar pastası yapmak için gerekli malzemeler:
- Kek için: 200 gr şeker, 180 gr un, 60 gr nişasta, 60 gr eritilmiş tereyağı, 6 yumurta, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, bir tutam tuz 2.
- Kekin içi için: 400 gr süt kreması, 500 gr rote grütze, bir paket hazır pasta kreması (örneğin, Dr. Oetker Paradies Creme Nougat) 2.
- Kekin dışı için ganaj: 400 gr bitter çikolata, 200 gr süt kreması 2.
- Diğer malzemeler: Kırmızı, sarı, siyah şeker hamuru, bol şekerli su 2.
Yapılışı:
- Yumurtaları şeker ve tuz ile kabarana kadar çırpın 2.
- Diğer malzemeleri ekleyip mikserin düşük ayarında 1-2 dakika daha çırpın 2.
- Keki yağlanmış kek kalıbına dökün ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-35 dakika pişirin 2.
- Paradise Creme’yi süt kreması ile katılaşana kadar çırpın 2.
- Kek soğuduktan sonra ortadan ikiye kesin 2. İlk kek katına rote grütze’yi dökün, ikinci kata pasta kremasını sürün ve üçüncü kat ile kapatın 2.
- Ganajı hazırlayın: Bitter çikolatayı küçük parçalara bölün, süt kremasını kaynatın ve çikolatayı ekleyin, iyice karıştırın 2.
- Ganajı kekin her yerine sürün, siyah şeker hamurunu açıp kekin üzerine yerleştirin ve ellerinizle düzeltin 2.
- Kırmızı ve sarı şeker hamuru ile GS amblemi yapıp pastayı süsleyin 2.
Galatasaray taraftar pastası tarifleri ve modelleri için Pinterest gibi platformlar da ilham verici olabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: