Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Frangipane, çeşitli tatlılarda kullanılan bir badem kremasıdır ve farklı şekillerde kullanılabilir:
- Turtalar ve Pies: Frangipane, tart ve pie kabuklarının içine dolgu olarak kullanılır 13. Genellikle taze meyvelerle birlikte servis edilir 3.
- Puf Böreği: İki kat puf böreği arasına frangipane sürülerek yapılan Pithivier gibi tatlılarda kullanılır 23.
- Almond Croissants: Almond croissantların içine veya üzerine sürülerek pişirilir 34.
- Brunch Tarifleri: Frangipane, Bostock gibi brunch tariflerinde, üzerine şuruplu Fransız tostu yayılarak kullanılır 2.
- Dekorasyon: Marzipan gibi şekillendirilebilir ve tatlıların üzerini süslemek için kullanılabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: