Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Farfalle makarna pişirmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Büyük bir tencereye su koyun ve kaynatın 24. Su kaynadıktan sonra tuz ekleyin (her litre suya yaklaşık 1 yemek kaşığı) 4.
- Kaynayan suya farfalle makarnayı ekleyin ve paketteki süreye göre haşlayın 24. Genellikle 8-12 dakika arası bir süre yeterlidir 2.
- Makarnanın al dente olması için ara ara kontrol edin (makarnanın hafif sert kalması) 24.
- Haşlanan makarnayı süzün ve sıcak su ile durulayarak yapışmasını önleyin 2. İsteğe bağlı olarak, üzerine zeytinyağı gezdirerek lezzetini artırabilirsiniz 2.
Farfalle makarna, çeşitli soslarla birlikte servis edilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: