Buradasın
Ev tipi taş fırında neler yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ev tipi taş fırında çeşitli yiyecekler pişirilebilir, bunlar arasında:
- Pizza ve pide: Taş fırında pizzanın kenarları altın rengi olur ve içi yumuşak kalır 13.
- Ekmek: Fırında ekmeği pişirirken, kabuk yumuşak olurken iç kısmı lezzetli bir şekilde pişer 1.
- Et yemekleri: Etin öz suyu taşın yüzeyine sıçramaz, böylece lezzeti korunur 1.
- Sebzeler: Sebze kebapları, fırında pişirilmiş sebzeler ve pizza üzerindeki sebze karışımları taş fırında harika sonuçlar verir 1.
- Tatlılar: Kek ve pastalar, taş fırının eşit ısı dağılımı sayesinde daha eşit pişer ve dışı çıtır, içi yumuşak kalır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: