• Buradasın

    Eti klasik bisküvi ne zaman çıktı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Eti klasik bisküvinin ne zaman çıktığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Eti markasının ilk olarak 20 Ocak 1962'de üretime başladığı bilinmektedir 125. İlk üretilen bisküvilerden bazıları "Marie", "Kremalı", "Petit Beurre", "Bademli" ve "Sable" olup, bu ürünler 4-5 kiloluk kutularda piyasaya sürülmüştür 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Eti eski bisküviler hangileri?

    Eti'nin eski bisküvileri arasında şunlar bulunmaktadır: Burçak: Türkiye'nin ilk lifli bisküvisidir. Etimek: İlk hazır kızarmış ekmektir. Petit Beurre, Marie, Kremalı, Sable, Bademli: 1962 yılında piyasaya sürülen bisküvilerdir. ETİ Finger: 1967 yılında üretilmeye başlanan bisküvi. Negro: 1970 yılında üretimine başlanan kakaolu bisküvidir.