Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ertuğrul Koçlar'ın anaerobik kahve ile ilgili bahsettiği, kahvede anaerobik işleme, kahvenin oksijensiz fermente edildiği bir yöntemdir 5.
Anaerobik fermantasyon, nihai ürüne çarpıcı bir tat veren laktik asitler gibi farklı asitler üretir 5. Bu işlem sırasında anaerobikler, CO2 birikiminden basınçlandırılan sızdırmaz tanklara yerleştirilir ve ardından kalan basınç ve oksijen, tahliye vanaları kullanılarak dışarı verilir 5.
Kendini tamir etmeye ve test etmeye uygun olan bu farklı süreç, aynı tadı olmayan nadir ve egzotik tatlarla sonuçlanır 5.
Ertuğrul Koçlar, kahve çekirdeklerini karşılaştırdığı videolarla tanınan bir sosyal medya içerik üreticisidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: