Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En güzel buğlama için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Balık Seçimi ve Hazırlığı: Temizlenmiş balığı, patates, havuç, pırasa, sarımsak ve soğanı halka şeklinde doğrayın 1.
- Tencereye Dizilim: Bir pilav tenceresinin en altına patates, üstüne balık ve geri kalan malzemeleri ekleyin 1.
- Sos ve Pişirme: Limon suyu, karabiber, tuz, defne yaprağı, zeytinyağı ve suyu ekleyip ocakta kaynatın 1. Kaynadıktan sonra kapağını kapatıp altını kısın ve 30 dakika daha pişirin 1.
- Servis: Sıcak bir şekilde servis tabağına alın 1.
Alternatif olarak, tüm balıklar için geçerli olan genel bir buğulama tarifi şu şekildedir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: